01 zvezdan terzic 2Terzić: Znamo kako da izađemo iz dubioze
 
Generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je napravljen plan kako da se taj fudbalski klub izvede iz finansijske krize.
-Napravili smo plan kako da Zvezdu izvučemo iz finansijske dubioze. Ne garantujem da ćemo uspeti, ali daćemo sve od sebe da iskoristimo sve Zvezdine potencijale da bi organizaciono i finansijski stabilizovali Crvenu zvezdu. Vreme je da se resetuje sistem, da se naprave dva koraka unazad, da bi se napravio korak u napred – rekao je Terzić obraćajući se Skupštini Crvene zvezde.
-Moramo da eliminišemo svu negativnu energiju, zlu krv. Treba nam nova energija, snaga i novi ljudi – dodao je Terzić koji je obećao da će raditi najbolje što zna u interesu kluba.
On bi u narednom periodu trebalo da obavlja funkciju generalnog direktora, a kako je rekao, velika mu je čast da bude u Zvezdi.
-Nemam problem da prihvatim veliku odgovornost. Sve ingerencije ostaju Upravnom odboru, ja mogu samo da predlažem, ništa da odlučujem. I što se tiče odlazaka, dolazaka… – rekao je Terzić.
On je u klub došao pre šest meseci, kada je na mestu generalnog sekretara zamenio Miodraga Zečevića.
-Nisam zadovoljan urađenim u ovih šest meseci. Stanje je doprinelo pat poziciji. Rezultatski nisam zadovoljan čim Partizan ima šest bodova više, ali ni kako smo igrali – kazao je Terzić.
Kako je istakao, javnost mora da bude strpljiva kada se radi o rezultatima, jer je „traženje rezultata dovelo do ovakvog stanja u klubu“.
Povezana vest:  Totenhem u januaru prodaje Kranjčara i Bentlija